Rompeolas

Rompeolas is een iets luxer restaurant aan de boulevard van Corralejo. Dit restaurant is een van de oudste in deze buurt. Rompeolas opende voor het eerst zijn deuren in 1975. Dat betekent echter niet dat het een muffige oude tent is, integendeel zelfs, in 2013 zijn ze compleet vernieuwd. En dat kun je zien. Alles ziet er super strak en netjes uit. Modern, maar gezellig met een subtiel marine / vissers thema.

boutique hotel avanti

Het restaurant hoort bij het erboven gezeten boutique hotel Avanti. Dit adults only (16+) hotel biedt suites met zeezicht in een ‘beachy’ blauw wit thema.

kindermenu

Ondanks dat Avanti hotel adults only is, betekend dit niet dat dit ook geld voor het restaurant. Kinderen zijn hier welkom. Voor kinderen kunnen er zelfs kleinere porties besteld worden.

Restaurant aan de boulevard

De prijzen bij Rompeolas liggen een beetje hoger dan gemiddeld voor Corralejo. Dit is echter makkelijk te verklaren. De locatie is magnifiek met een prachtig uitzicht over de oceaan. De inrichting is chique, de bediening is uitmuntend en het eten is van een hele hoge kwaliteit.

Vis restaurant in Corralejo

Op de kaart staan voornamelijk vis gerechten. Probeer bijvoorbeeld eens de kreeft, die is hier heerlijk! Als je niet zo gek bent of vis en zeevruchten dan kun je ook gaan voor een lekkere steak of zelfs een hamburger.

kreeft

De lekkerste tiramisu

De porties zijn niet super groot en dat is maar goed ook. Het zou namelijk vreselijk zonde zijn om het nagerecht hier over te slaan. De tiramisu is de lekkerste die wij ooit hebben gehad (en we hebben er al heel wat geprobeerd).

Rompeolas is typisch zo’n restaurant waarbij alles klopt. De locatie, de service, de inrichting, de sfeer, het eten, de prijs, de wijn.

Romantisch diner in Corralejo

Als je een keer romantisch wilt dineren in Corralejo dan is dit restaurant daar wat mij betreft het meest geschikt voor.

Prijs: ***
adres: Avenida Marítima 35, Corralejo (Fuerteventura)
www.avantihotelboutique.com

Wil je meer informatie over Fuerteventura? Weten waar je de beste restaurants en de leukste plekjes van dit Canarische eiland vindt? Neem dan ook eens een kijkje op de Engelstalige versie van FuerteFeelings.

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s