La Scarpetta da Mario

Op Fuerteventura vind je tal van Italiaanse restaurants. Ook in Corralejo zijn pasta gerechten en de pizza goed vertegenwoordigd. La Scarpetta da Mario is een van mijn persoonlijke favorieten op het gebied van de Italiaanse keuken.

Vespa scooter

Bij binnenkomst weet je niet waar je het eerst moet kijken. Vooraan in het midden zie je een glimmende witte Vespa scooter staan. Rechts in de hoek een eveneens glimmende rode pasta machine. Met deze pastamachine maken wij al onze pasta vers verzekerd de bediening mij.

witte sangria

De ruimte is groot, maar doet nog ruimer aan door de vele ramen, lichte kleuren en moderne inrichting.

La Scarpetta da Mario menu kaart

Er is een vaste menukaart en een wisselende seizoenkaart.  De mix van drie verschillende bruschetta’s is verrassend, één met tomaat, één met pancetta en één met peer en gorgonzola. Ook de vleeswaren schotel voor twee personen (als voorgerecht kun je hier ook prima met z’n vieren van eten) is een waar genot.

Bruschetta

Ook de voorgerechten van de seizoenkaart zijn erg goed en origineel. Zo at ik hier ooit eens een groente taartje met groene asperges en truffel. Wat was dat heerlijk!

quiche

Pizza en pasta in Corralejo

Op de kaart staan voornamelijk pizza’s en pasta gerechten. De pizza’s zien er heerlijk uit met een mooie dunne bodem en belegd met verse ingredienten. De pasta’s worden dus zelf gemaakt en dat proef je. Je kunt er extra kaas overheen laten raspen aan tafel of een scheutje pittige olie over je pasta nemen.

Italiaanse nagerechten bij La Scarpetta da Mario

Ook in Corralejo is een Italiaans restaurant geen goed Italiaans restaurant als er geen fantastische desserts te krijgen zijn. La Scarpetta da Mario is wel een goed Italiaans restaurant, hier hebben ze namelijk een verscheidenheid aan heerlijke nagerechten. Neem bijvoorbeeld de lava cakejes of de chocolade salami. Natuurlijk ontbreekt ook heerlijke gelato niet op het menu van dit Italiaanse restaurant in Corralejo.

De prijzen bij La Scarpetta da Mario zijn goed in verhouding tot de kwaliteit.

Prijs: *
Adres: Avenida Nuestra Señora del Carmen 62, Corralejo (Fuerteventura)

www.scarpetamario.com

Kijk voor meer informatie over Fuerteventura ook eens op de engelse website van Fuertefeelings.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s