Land of Feedom

Land of Freedom Corralejo heeft een uniek slow food concept. Je kunt hier kiezen voor een tapas maaltijd. Als je hiervoor kiest dan krijg je vijf kleine gerechtjes en als je wilt ook nog eens vijf kleine glazen met wijn.

Sangria op het terras

Bestel direct nadat je plaats hebt genomen in het restaurant of op het terras met terrasverwarming een glaasje sangria. De sangria hier is heerlijk en is haast meer een cocktail. Je kunt ook kiezen voor een half glas sangria. Dit kan een goede optie zijn als je kiest voor de tapas met wijnproeverij.

Slow food restaurant Land of Freedom in Corralejo (Fuerteventura). Sangria.

Tapas en wijnproeverij

Je kunt kiezen uit vis, vlees, pasta, of vegetarische tapas. Ook kun je glutenvrije tapas bestellen of tapas voor kinderen met daarbij naar wens vijf kleine glazen limonade. De borden voor de tapas gerechten zijn speciaal ontworpen voor het Land of Freedom restaurant.

Slow food restaurant Land of Freedom in Corralejo (Fuerteventura)

drie gangen diner bij Land of Freedom

Je kunt naast de tapas maaltijden ook kiezen voor een ‘normaal’ drie gangen diner. Ook kun je na de tapas nog een grotere portie van je favoriete tapas gerecht bestellen.

Grand dessert

Als je nog ruimte overhebt voor een nagerecht, bestel dan absoluut de dessert proeverij. Deze bestel je voor twee personen en bestaat uit 2 glaasjes prosecco en vijf kleine nagerechten. Wij hadden bijvoorbeeld: tiramisu, chocolademousse, gefrituurde deegballetjes met honing, Catalan-custard millefeulle en pasticciotto cake.

Slow food restaurant Land of Freedom in Corralejo (Fuerteventura)

Met de taxi naar Land of Freedom Corralejo

Vanaf de hoofdstraat van Corralejo loop je makkelijk naar Land of Freedom. In het hoogseizoen kan parkeren wel een probleem zijn. Parkeren is in Corralejo gratis, maar vooral later op de dag zijn de parkeerplaatsen vaak al bezet. Als je niet op loopafstand van ‘de strip’ verblijft dan kun je het beste een taxi nemen. Iets wat met de heerlijke sangria, wijn en prosecco waarschijnlijk sowieso beter is.

Prijs: **
Adres: Avenida Nuestra Señora del Carmen – Urb.Lobos Bahia Local 5, Corralejo (Fuerteventura).
www.landoffreedom.eu

Kijk voor meer informatie over Fuerteventura ook eens op de Engelstalige website van fuerte feelings, fuertefeelings.co.uk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s