La Taberna

La Taberna is een Spaans restaurant met authentiek Canarische en Spaanse gerechten in het centrum van Corralejo.

Spaans restaurant

Het restaurant is van een echtpaar dat zich met hart en ziel inzet om jou de beste Spaanse gerechten voor te kunnen schotelen.

Authentiek Canarisch eten

De binnenkant van het restaurant heeft een stijl die typerend is voor de Canarische eilanden. Het oogt eerder authentiek dan luxe en dat weerspiegelt perfect de gerechten die ze serveren. Geen poespas, maar gewoon een goede maaltijd voor niet al te veel geld.

Aan de voorkant van het restaurant is ook een stukje terras. Dit terras is zeker niet het mooiste of meest romantische terras van het eiland, maar kan er wat mij betreft prima mee door.

Sangria

Het beste beging je het etentje hier met een karafje sangria. Alleen het toekijken hoe ze de glazen in schenken is al een feestje opzich. Er wordt gezorgd dat er in ieder glas precies de juiste stukjes fruit zitten en dit doen ze zeer nauwkeurig en met een hoop plezier.

Paella en tapas bij La Taberna

Je kunt bij La Taberna vlees en vis gerechten van de kaart bestellen. Deze gerechten zijn waarschijnlijk heel erg lekker. Toch raad ik het iedereen aan om hier in ieder geval een keer de tapas en een keer de paella voor 2 personen te bestellen.

Paella

De beste paella van Fuerteventura

De paella met vis en zeevruchten is de beste die ik ooit heb gehad en deze bestel ik dus telkens weer als ik op Fuerteventura ben. Een bezoek aan het eiland is voor mij niet compleet zonder een pannetje paella van La Taberna.

Spaanse tapas

Ook de tapas is super goed en als wij tijd genoeg hebben bezoeken we La Taberna altijd nog een tweede keer om ook de tapas te eten. De tapas bestaat uit krokketjes met serranoham, een omelet met groente en garnalen, Canarische zoute aardappeltjes met mojo saus, knoflook garnalen en varkensvlees op Canarische wijze.

Tapas

Drink bij de gerechten dus de sangria of bestel de (rode) huiswijn, deze is ook heel erg goed.

Goedkoop uit eten in Corralejo

De prijzen zijn (zeker in vergelijk met Nederland) erg laag. Met twee personen kun je hier een hoofdgerecht met broodjes, een fles wijn of een karaf sangria en flink wat water nemen voor amper 40 euro.

Knoflook garnalen

Als tip wil ik ook nog mee geven om geen voorgerecht te bestellen als je gaat voor de paella of de tapas. Waarschijnlijk krijg je dit al amper op. Mocht je toch nog iets lusten dan kun je altijd nog een dessert bestellen, ons is dit nog nooit gelukt.

Prijs: *
Adres:  Calle Hernán Cortés, 10 Corralejo (Fuerteventura)
restaurante-la-taberna-juanana.

Bezoek voor meer informatie over Fuerteventura en andere leuke restaurants in bijvoorbeeld Corralejo ook eens de Engelse website fuertefeelings.co.uk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s